<- Iniciativas
COMPARTIR
CONTACTO

C/ Castelló 16, bajo derecha

Valencia

46004

<- Iniciativas
Urbànima – calçat femení 100% vegà

Urbànima som una empresa valenciana dedicada amb passió al disseny i elaboració de calçat femení 100% vegà, fet a Espanya amb el màxim grau de qualitat, sostenibilitat i concebuda des d’una perspectiva slow fashion.

◇ Objectiu: Utilització de materials amb alts percentatges en materials reciclats, post-consum i bio-massa sense comprometre la qualitat i durabilitat dels nostres productes. Donant sempre prioritat als proveïdors de materials que utilitzen energia renovables i que estiguen situats a Espanya per a reduir les emissions de CO₂.

◇ Terminis: En contínua investigació i cerca de nous materials des de l’inici del projecte Urbànima.

◇ Impactes obtinguts: La sostenibilitat comença pel disseny. Hui sabem que es pot reduir un 80% de l’impacte ambiental d’un producte plantejant un bon disseny.

Materials vegans i sostenibles: en les col·leccions de moda sostenible de Urbànima només trobaràs calçat de qualitat, una completa gamma de sabates veganes amb estil que marquen la diferència, confeccionats amb materials i teixits lliures de crueltat animal, reciclats o amb un percentatge d’origen vegetal. Sabates de taló, sandàlies, sneakers, botins i botes veganes, que per la seua versatilitat i confort pots portar al treball i allargar la jornada.

Embalatge reciclat: sabem l’important que és desenvolupar envasos que no danyen el nostre entorn. Per això, l’empaquetat dels teus Urbànima s’ha dissenyat amb una filosofia d’economia circular, és a dir, reutilitzem residus per a reduir el nostre impacte i ser un calçat sostenible en tots els punts de la cadena. Tots els materials de la caixa són reciclats i reciclables. Els nostres proveïdors estan molt prop dels centres de producció per a reduir les emissions de CO₂ i actuar amb logística ecoeficient.

I+d+i: Urbànima és una marca amb propòsit que vol activar el canvi social cap a un consum conscient i un replantejament de l’actual model productiu en la indústria del calçat encara molt dependent dels plàstics i matèries primeres d’origen animal. El nostre cor rebel i aventurer està embarcat en la investigació de nous materials sostenibles, teixits vegans lliures de crueltat animal per a desenvolupar sabates veganes amb estil que faciliten el seu reciclatge, circularitat i la separació dels seus components al final de la seua vida útil per a introduir-los de nou en la cadena de valor.

Últimas iniciativas